Lev ut

Interiørdrømmene

Drøm deg bort

Kjøstelsen

Fargehandelen i Fredrikstad sentrum

De fleste hytteeiere dyrker det late livet på hytta, men det er også et faktum at nordmenn elsker å pusse opp feriestedet. Når du har bestemt deg for å fornye på hytta eller hjemme, bygge nytt, renovere eller pusse opp enten ute eller inne,

er det lurt å tenke godt gjennom hvilken stil du liker. Da kan du lettere lage en palett, og ta ut farger og materialer etter det.


Hos Fargerike Kjøstelsen finner du alt du trenger til oppussingen, enten det gjelder ute eller inne. La ekspertene hjelpe deg med å realisere dine interiørdrømmer!

Alt til boligen

I den store butikken i Fredrikstad kan du få råd og veiledning med å finne riktige farger og løsninger. De ansatte har lang erfaring innenfor sitt fagområde, og gir deg gjerne tips og råd som gjør at oppussingen blir løst på best mulig måte.


Butikken tilbyr også hjemmebesøk, hvor de kommer hjem til deg, for å hjelpe til med blant annet fargevalg og tapet. Her er det noe for alle, enten det gjelder tapet, maling, solskjerming, gulvbelegg eller tepper.


Mange tenker nok ikke på Fargerike Kjøstelsen som en interiørbutikk, men butikken er full av design og har mye interiørtilbehør utstilt i lokalene.


Maling

Maling er kanskje det Fargerike er mest kjent for. Butikken har paletter med sommerens farger som garantert vil gi deg inspirasjon.


I tillegg til de kjente og gode merkevarene på maling fører butikken også sine egenutviklede serier; Baron for eksteriør og Baronesse for interiør. Alt for å sikre deg et perfekt sluttresultat med lang holdbarhet

FARGERIKE KJØSTELSEN

FAGHANDEL
SOM
HJELPER DEG


Stort utvalg av forskjellige gulvtyper


Fargerike Kjøstelsen har et stort utvalg av gulv, fra rimeligere varianter til mer eksklusive enstavs brede parketter. I butikken kan du se utstilt mange av de store merkene, som blant annet Senso Clic vinylgulv fra Gerflor, og et godt utvalg tepper. Et stort utvalg finnes på lageret, og du kan derfor ta med deg gulvet samme dag. Butikken har også utetepper som kan pynte opp terrassen eller balkongen. Med et uteteppe kan du skape en personlig stil og hyggelig atmosfære.

Gulv som føles bra for dine føtter.

Klikk – så er det gjort!

Senso Clic vinylgulv fra kvalitetsleverandøren Gerflor er en ny generasjon vinylgulv i staver som legges enkelt med et klikksystem. Senso Clic kan legges på undergulv av betong, spon, parkett eller keramiske fliser. Gulvet tåler vann, er lyddempende og dermed stille og behagelig å gå på. Samtidig er det også slitesterkt og praktisk for en aktiv familie. Gulvet monteres raskt, enkelt og limfritt med patentert vinylklikk, kun med hjelp av en gummihammer. Ettersom man ikke trenger sag for å skjære i stavene, oppnår man en støvfri legging av gulvet.

Behagelige gulv på terrassen, verandaen, plattingen

Tepper

Tilpasset dine mål

Tapet

Ensfarget til alle verdens mønstre

Mange er nok ikke klar over at Fargerike har Norges største utvalg av tapet. Tapet er populært, og butikken har derfor til enhver tid det beste og bredeste utvalget.Håndverk

Fargerike Kjøstelsen hjelper deg gjerne med informasjon om hvordan arbeidet utføres, men dersom du ikke ønsker å gjøre jobben selv, kan de hjelpe med det også. Butikkens dyktige håndverkere kan utføre alt innen maling, tapetsering, flisarbeider, teppe- og gulvlegging. Ingen oppdrag for store, ingen for små.SOLSKJERMINGNyttig design

Fargerikes solskjermingsleverandør Luxaflex har en rekke produkter, og garantert noe som passer dine behov. Utvalget inkluderer måltilpasset solskjerming som rullegardiner, liftgardiner, panelgardiner, lamellgardiner, persienner, trepersienner, insektnett og plisségardiner samt unike gardiner som Duette, Silhouette, Facette og Twist rullegardiner. Ta turen innom butikken og få inspirasjon, råd og tips.


Se flere eksempler på fine solskjermingsløsninger, nedenfor.

Vi leverer gjerne
varene direkte
hjem til deg

Husk at vi kan ta

Malejobben

Små og store maleoppdrag inne og ute