Så mye kult som skjer på kulturverftet i år

Kulturkalender

Feiring av 200-års jubileum

Derfor besøker du Karljohansvern

Karljohansvern er på mange måter kontrastenes attraksjon. Her møter flere hundre års marinehistorie og datidens arkitektur med dagens gallerier, nisjebutikker, og diverse kreative miljø innen kulturliv, musikk og teknologi.

På Karljohansvern fødes trender innen mote, kunst, design, teknikk og musikk. Flere populære festivaler arrangeres i løpet av året her, flere av de oppe på gressvollene og Oslofjorden som kulisse i bakgrunn. Her skapes innovasjoner som sprer seg verden rundt. Men her finnes og en rik historie med spennende og unik arkitektur, og museer som er ledestjerner nasjonalt innen sitt felt. Her finner du spennende kunstnere i sine sjarmerende atelier og verksteder. Noen personlige og eksklusive boutiquer spriter opp kontrast i det historiske miljøet. Spisesteder er det ikke mange av, men de som finnes byr på ekte gjestfrihet og god mat.

HORTEN KIRKE

Søndagsmatiné

Søndagsmatinéer i Garnisonskirken på Karljohansvern i

sommersesongen. Gratis konsert!

Oppdag verftet året rundt

Jul på Karljohansvern er et marked med husflid, julegaveideer, deilig mat og hyggelig julestemning. Det er også konserter og åpne utstillinger hos de forskjellige aktørene rundt på hele Karljohansvern. Her vil du finne et mangfold av håndlagde produkter med god kvalitet.


Jul på Karljohansvern 2017 var et rekordår med over 15 000 besøkende.

Gjennom året er det store og små arrangementer på hele området. En av Norges mest spennende musikkfestivaler finner også sted på Karljohansvern, nemlig Vervenfestivalen. Siden oppstarten i 2014 har festivalen virkelig fått en plass i Vestfolds festivalsommer.

Horten Mat- og øl festival ble arrangert for første gang for to år siden, og ble en stor suksess. Festivalen har fokus på gode råvarer og fantastiske smaker, og er en festival hvor både barn og vokse kan lære om mat. I fjor gjentok suksessen seg og festivalen hadde samarbeid med Preus Museum som arrangerte "Fotografiets dag" samtidig. Her var det restauranter, food- trucks, boder, kurs, konkurranser, musikk, underholdning, smaksprøver, aktiviteter for barn og mye mer på programmet.


Horten Mat- og øl festival ble i fjor arrangert 18–20. august, og i år vil festivalen arrangeres i samme tidsperiode med datoene 17 - 19. august.

Få en dag du kommer til å glede deg til og som du vil snakke om.

Navy Race

Mestring og selvfølelse gjennom
en hinderløype

Høydepunkter 2018

Fotofest

Fotografiets dager

Page 3

Drone video

Horten Mat og Ølfestival

Eldorado
for elskere
av mat og
drikke

Markedsdager


Om årets markedsdager


Velkommen til markedsdag!


Garasjetorget inviterer til en ny sesong med søndagsmarked på Karljohansvern. Også i år blir det marked hver første søndag i måneden fra mai til september.


Datoene denne sesongen er 6.mai / 3.juni / 1.juli / 5.august / 2.september.


Håper alle tar med familie venner og besøker oss på garasjetorget og blir med å lage en hyggelig dag!


ALLE barn og voksne som har lyst til å selge brukt, håndverk, hjemmelagde ting, frukt, grønt, leker, klær og andre spennende ting er hjertelig velkomne til å ha en stand på torget disse dagene!

Ta med deg eget utstyr (bord, stol, duk, tak etc.) og møt opp kl 10:00 for å rigge stand.

-Garasjetorget vil henvise plass ved ankomst, så vent med å rigge til du får tildelt plass. Prisen er 100,- og markedet er åpent 12-15, så da må alle ha standen sin klar:)


Velkommen til både publikum og utstillere!