HYTTEAKTUELT


OBS BYGG -byggvarebutikkene med alt på ett sted

Forberedelser
til ny seson
g

HYTTESTELL


3 byggvarehus på vei til hytta

Størst tetthet av fritidsboliger langs kysten finner du langs kyststrekningen til Østfold. For tre år siden

åpnet Obs Bygg et moderne byggvarehus ved Nygårdskrysset (mellom Ski og Tusenfryd).


I Sarpsborg ligger det populære byggvarehuset OBS Bygg Tune, her er det handlet byggvareprodukter i over 25 år.


For noen dager siden åpnet nytt byggvarehus i Moss - Obs Bygg Moss.


Mange hytteeiere kan derfor nå glede seg over å ha et moderne og komplett byggvarehus i nærheten av sitt hytteområde, eller i nærheten av hovedferdselsåren på vei til hytta i Østfold.

SMÅ OG STORE BYGGPROSJEKTER


Obs Bygg har lange åpningstider, lave priser og et godt utvalg av «gjør det selv»-varer. Enten det er snakk om hus eller hage, store eller små byggeprosjekter.

Tune er størst på maling i Østfold. Medarbeiderne er kjent for sin solide kompetanse innen malingsprodukter.

Penger å spare på de beste merkevarene

En kort biltur eller ingen sjekk på priser på forhånd kan koste deg mange penger, faktisk mange tusen kroner. Obs Bygg har alle kjente merkevarer til faste lave priser, og i tillegg praktiseres prisløftet; finner du varen billigere i en annen butikk i området, så matcher de prisen. Er du Coop-medlem, får du i tillegg kjøpe-utbytte på alt du handler. Med andre ord rimeligst og best utvalg på samme sted.


Malingsekspertise

Byggvarehusene til Obs Bygg har et svært så innholdsrikt sortiment på de beste malingstyper, og Obs Bygg Tune er størst på maling i hele Østfold, og har alltid satset på å være det.


I 25 år har byggvarehuset i Sarpsborg vært et naturlig valg for lokalbefolkningen. Men i tillegg til maling kan du selvfølgelig få nesten alt du trenger til hytta.

Alt du trenger til forberedelser til sommersesongen. Her representert av ansatt ved Obs Bygg Nygårdskrysset.

Obs Bygg er også store på trelast, har alt av verktøy, gulv, dører og vinduer, bad og kjøkken, i tillegg til et stort utvalg hagemøbler med sittegrupper og parasoller, alt til hagen, vanning, høytrykkspylere, lekestativ, gjerder, boder med mer. Med et så stort sortiment er det betryggende å vite at byggvarehusene har kompetente medarbeidere som kan produktene og yter god service


Med spesialverktøy kan du gjøre jobben selv, og noen oppgaver krever spesialutstyr eller maskiner som du kanskje ikke har kjennskap til fra før av - butikkens kyndige medarbeidere hjelper deg da å velge riktig verktøy.

Uansett vær kan du kjøre inn i varehuset og få med varene du trenger, i ly av vær og vind. Får du ikke med i egen bil kan du enten leie henger eller bestille transport.

– Vi tilbyr også kundene byggkonto; Har du håndverkere hjemme på større prosjekter kan de ta med seg kortet hit og handle, så faktures du i etterkant, forteller Berit Tuhus, varehussjef ved Obs Bygg Nygårdskrysset.


“Gjør det selv.

Enkelt og greit

Tilpass selv. Om det er spesielle mål du ønsker så kan du selv enkelt tilpasse målene, med varehusets verktøy.Drive-in under tak

Alle tre byggevarehusene (Nygaardskrysset, Moss, og Sarpsborg) har egen drive-in under tak der du kan kjøre bilen inn i varehuset og lesse rett på. Trelast, stein, murpuss, gjerder og tak, interiør, dører, vinduer, listverk og gipsplater.

Så enkelt.Kjør bilen inn i varehuset. Henger kan du låne gratis. Følg bilruten inne på varehuset og forsyn deg med varene du vil handle.

Du kan også skjære til selv. Ved behov kan kunder låne gratis henger mot depositum som blir refundert ved avlevering, eller du kan bestille transport. Alt er lagt til rette. Følg løypen i hallene, og plukk med det du trenger. Ved utgangen betaler du for varene, akkurat som i en alminnelig butikk. Enkelt! Drive-in passer perfekt på regnfulle dager, men er også svalt på varme dager.

Dører og vindu

Med nye vinduer og dører kan du forbedre boligens inneklima og lysforhold betraktelig. Fasaden kan få et realt løft og strømregningen et solid fall. Eller kanskje det er på tide å skifte ut den gamle inngangsdøren? I varehusenes trelastavdeling får du kyndig veiledning og gode råd i forbindelse med dører og vinduer.

Billigst
på jord- og
Hageredskaper

Merkevarer til hagen

36% billigere enn hos nærmeste konkurrent!

Etter en grundig prissjekk hos de største tilbyderne av hageredskaper var dommen klar: Hos Obs Bygg er handlekurven hele 36% billigere enn hos nærmeste konkurrent!


Nå som hagesesongen er i gang for fullt, er det viktig å vite hvor du får hageredskaper, jord og tilbehør til hagen til den laveste prisen. Derfor har TV2 hjelper deg testet prisnivået til de ulike tilbyderne i markedet. Se undersøkelsen her ->


Hage og utemiljø


Tips fra en fagmann

Høytrykkspyler som hjelpemiddel

Nå er det tid for utesesong på hytta, og høytrykkspylere er veldig i skuddet og et veldig godt hjelpemiddel. – Vi har mange forskjellige typer Kärcher høytrykkspylere med mye forskjellig tilbehør, forteller butikksjef Ole Johan Utklev i Obs Bygg Tune (Sarpsborg) – Størrelsen på spyleren sier noe om hvor stort trykk den har, og hvor store vannmengder som kommer ut av spyleren. Det er viktig å vurdere dette før man kjøper.

Det finnes egne dyser som brukes til treverk, og vi har turbo-dyser som skal brukes på hardere materialer som for eksempel belegningsstein, hvis du for eksempel har grønske eller mose, eller skitt mellom steinene.

Da er det greit å kunne bruke turbo, da den er litt kraftigere. Hvis man skal vaske terrassen er det lurt å bruke såpemidler først, og la det få jobbe litt. Det er såpebeholder på maskinen, og på håndtaket stiller man inn hvilke mengder man skal ha, og så mikser den det selv. Sprøyt såpen utover med spyleren før du høytrykksspyler.

Men husk å ikke holde spyleren for nærme treverket slik at det blir ødelagt. Kom og se våre gode priser på Kärcher høytrykksvaskere. Harmonisk arbeid på hytta. For mange er stell av hytta og uterommet en nærmest terapeutisk opplevelse. Det er jo også en glede i seg selv å se det spire og gro mens den nymalte kledningen tørker i sommersola.

Store på griller

Det er tid for grilling

I den korte og hektiske sommersesongen elsker vi å samle oss rundt et nygrillet måltid. Perfekt grillmat får du med godt utstyr og gode råvarer. Obs Bygg er store på grill og størst på Weber grill i Norge. De populære kvalitetsgrillene til Jamie Oliver finner du også her.